The Handmade jewelry Diaries

Wiki Article

Ένας άντρας οφείλει να έχει ως κόσμημά του το ρολόι χειρός. Καλό είναι να έχουμε ένα καθημερινό ρολόι, αλλά το να έχουμε ένα καλό, πολυτελές κομμάτι είναι κάτι που πρέπει να καταφέρουμε τουλάχιστον μια φορά.

Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία σχεδίων σε δαχτυλίδια, κολιέ, αλυσίδες λαιμού, σταυρούς, μενταγιόν, βραχιόλια, σκουλαρίκια και πολλά άλλα κοσμήματα.

Διάσημη για την αντοχή και την ακρίβεια στην παρουσίαση της ώρας, η εταιρία αυτή προτιμάται από πυροσβέστες, πιλότους, καταδύτες και από όσους γενικά ασχολούνται με τέτοιες απαιτητικές δραστηριότητες.

Διαχρονικά αντικείμενα έκφρασης προσωπικού γούστου, τα κοσμήματα δεν αποτελούν γυναικείο προνόμιο. Στο κοσμηματοπωλείο Χαριτίδης θα βρείτε πολύ ενδιαφέρουσες σειρές με αντρικά κοσμήματα από χρυσό και πολλά μοντέρνα σχέδια από ατσάλι και δέρμα.

Τα ανδρικά ρολόγια είναι το απόλυτο αξεσουάρ του άνδρα και σύμβολο της ανδρικής σου γοητείας. Ανάδειξε και εμπλούτισε το ντύσιμο και το στυλ σου, με τον μοναδικό σχεδιασμό ενός ανδρικού ρολογιού.

Άλλη μια εταιρεία κλασσικης ελβετικής κατασκευής, αλλά με έμφαση στην εξωτερική μηχανική.

Σύντομα κοντά σας με πλούσια συλλογή εξαιρετικά μεταχειρισμένων κοσμημάτων για κάθε περίσταση!

Επιρροές από το παρελθόν: Οι επώνυμες μάρκες ρολογιών αναζητούν έμπνευση από την κληρονομιά της ωρολογοποιίας και επινοούν μοναδικά σχέδια που συνδυάζουν παρελθόν και παρόν.

Μπορείτε επίσης να βρείτε υπέροχα γυναικεία Σκουλαρίκια χειροποίητα αξεσουάρ που όλες οι γυναίκες λατρεύουν. Φυσικά από τη συλλογή μας δε θα μπορούσαν να λείπουν αξεσουάρ για Σκουλαρίκια τα παιδιά όπως οι παιδικές κορνίζες. Κάντε ένα δώρο αξίας που θα μείνει αναλλοίωτο στη μνήμη τη δική σας και των αγαπημένων σας!

Όλα μας τα κοσμήματα συνοδεύονται με εγγύηση ποιότητας υλικών και κατασκευής.

Εγγραφείτε στο publication ώστε να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με νέα προϊόντα

Θα λάβετε μια εκτίμηση της τιμής των κοσμημάτων σας με βάση την ποιότητά τους και την τρέχουσα αξία της αγοράς. 

Λέγεται ότι και ο Ναπολέοντας φορούσε αυτή τη μάρκα ρολογιού!

Αν αναρωτιέστε ποια κοσμήματα πρέπει Σκουλαρίκια χρυσά να διαθέτει μια γυναικεία συλλογή, για αρχή θα μπορούσατε να στραφείτε σε πιο κλασικές επιλογές. Μονόπετρα διαμαντένια σκουλαρίκια, κοσμήματα στολισμένα με πέρλες, σκουλαρίκια κρίκοι, διακριτικά κολιέ χωρίς πληθωρικούς στολισμούς, βραχιόλια σε στυλ χειροπέδας αλλά και ως λεπτές αλυσίδες, στολισμένες ή όχι, αποτελούν εξαιρετικές επιλογές οι οποίες μπορούν να προσαρμοστούν σε κάθε στυλ.

Report this wiki page